WhatsApp WhatsApp
اسپیلت البرز
تجربه‌های ناب زندگی
در دل طبیعت
اسپیلت البرز

برندگان مسابقه بزرگ عکاسی اسپیلت البرز معرفی شدند

برندگان مسابقه بزرگ عکاسی اسپیلت البرز معرفی شدند

16/ تیر/1394

مسایقه عکاسی اسپیلت البرز با معرفی دوهنرمند به پایان رسید.


"

برندگان مسابقه بزرگ عکاسی اسپیلت البرز معرفی شدند

مسابقه عکاسی اسپیلت البرز با معرفی دوهنرمند به پایان رسید.

نفر اول این مسابقه خانم اسماء جمالی

https://spilet.com/uploadfiles/competition_(1)(1).jpg

ایشان در مورد عکس خود میگوید:
چشم را باز کنید،
آیتی بهتر از این می خواهید؟!
(سهراب سپهری)
این عکس را در اردیبهشت ماه سال 93 در روستای آهار، در یک بامداد خنک توی یک باغ آلبالو روی دامنه های کوه که پر از شکوفه و کفشدوزک بود، گرفتم.
دوستی با طبیعت، حال همه ی ما را خوب خواهد کرد!

نفر دوم خانم بنفشه کاظمی

https://spilet.com/uploadfiles/competition_(2)(1).jpg

ایشان در رابطه با عکس خود اینچنین میگوید:
یکی از روزهای آغازین اسفندماه بعد از برف سنگین شبانه، گروه کوهنوردی ما صبح جمعه ی خود را با صعود به قله کافر میدان در 22 کیلومتری شمال شهر قزوین شروع کرد. آن چه میدیدم مملو از هیجانم میکرد، ابرهای سفید زیر پاهامان، دامنه های پوشیده از برف نو پیش رویمان و سایه روشن رشته کوههای بلند در پس زمینه خلسه آور و در عین حال پر از شور و شادی بود. فکر نمیکردم گروه دیگری در این صبح سرد و پر برف به کوه زده باشد اما در حالیکه مشغول عکاسی بودم چشمم به گروه بزرگی افتاد که آهسته و پیوسته از پشت دامنه ی پربرف دیگری بیرون می آمدند و خط الراس مقابل را میپیمودند. حضور انسان ها در میان شکوه کوهستان بدون آنکه از زیباییش کم کند بر ژرفایش افزوده بود. این لحظه را ثبت کردم.
به رسم تشکر تور یک روزه رایگان به نفر اول و تور یک روزه نیم بها به نفر دوم اهدا خواهد شد.

از همه شرکت کنندگانی که عکس های خود را برای ما به اشتراک گذاشتند صمیمانه تشکر میکنیم. در مسابقه عکاسی بعدی منتظر عکس های زیبای شما هستیم.

"


16/ تیر/1394



بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف