WhatsApp WhatsApp
اسپیلت البرز
تجربه‌های ناب زندگی
در دل طبیعت
اسپیلت البرز

نظرات شما درباره تورهای اسپیلت البرز چه بوده است؟

نظرات شما درباره تورهای اسپیلت البرز چه بوده است؟

23/ مهر/1393

"اسپیلت البرز نخستین شرکت در ایران است که امکان درج نظر، امتیاز و ارسال عکس‏های همسفران"


"

نظرات شما درباره تورهای اسپیلت البرز چه بوده است؟

از اواخر بهار گذشته، اسپیلت البرز برای نخستین بار در میان تورگردانان ایران، امکان درج نظر، امتیاز و ارسال عکس‏های همسفران را بدون هیچ دخل و تصرفی، برای آنها بر روی وبسایت خود فراهم نمود. این قابلیت به بازدیدکنندگان عزیز این امکان را می دهد تا به راحتی، با مقایسه و مطالعه نظرات و تجربیات مسافران قبلی  و دیدن عکسهای آنها، از آنچه دریک سفر در انتظارشان است با خبر شوند و با دید بازتری سفر مورد نظر خود را انتخاب نماید.

اما بد نیست امروز پس از 4 ماه که این سرویس در وبسایت اسپیلت البرز فعال شده است، نظری بیاندازیم به نتیجه آماری نظراتی که از سوی شما همسفران گرامی دریافت شده است.

در این مدت 212 نظر از سوی همسفران درباره تورها  ثبت شده و 535 عکس نیز از تورهای مختلف توسط همسفران در وبسایت اسپیلت البرز بارگزاری شده است. اما نکته ای که ما را بیش از پیش به ادامه کارمان امیدوار کرده است میزان بالای  رضایتمندی شما همسفران در نظرات ثبت شده تان است در مورد تورهای اجرا شده که این میانگین کلی رضایت بالغ بر 92% بوده است.

درصد رضایتمندی کل تورها

نمودار رضایتمندی کلی همسفران

 

در میان تورهای ماههای گذشته بیشترین رضایتمندی مربوط به 5 تور نئور سوباتان، قله دماوند، هلی دار، سرپوش تنگه و عبور از عرض کویر با قافله شتر بود که رضایت کامل 100 درصد را به دست آوردند و کمترین رضایت از تور ارفع ده با تعداد 3 نظر و میانگین  67 درصد بوده است. نمودار این رضایتمندی ذیلا درج شده است و البته جزئیات این آمار و ارقام به تفکیک در قسمت" نظرات شما بعد از تور" موجود می باشد.

نمودار میله ای رضایتمندی مسافران

نمودار رضایتمندی همسفران به تفکیک تورها

 

اسپیلت البرز خرسند است که توانسته فضایی را فراهم آورد که همسفران مستقیما بتوانند از تجربیات و نظرات هم استفاده کنند و انتخابی شفاف تر و نزدیک تر به خواسته های خود داشته باشند. همچنین بسیار خوشحالیم که در این مدت توانسته ایم اعتماد شما همسفران را کسب کنیم و این محبت شما مسئولیت ما را برای آینده سنگین تر می کند.

 

"


23/ مهر/1393



بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف