چگونه ویزای تجاری ایران بگیریم؟

چگونه ویزای تجاری ایران بگیریم؟

تقریبا همه اتباع خارجی برای ورود به کشور نیاز به ویزا دارند و شرایط دریافت ویزای ایران برای کشورهای مختلف، متفاوت است، ویزای تجاری ایران که با نام ویزای شرکتی نیز شناخته می شود تنها برای افرادی است که به قصد تجارت قصد ورود به ایران را دارند. اگر شریک تجاری خارجی دارید که به ایران سفر می کند پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را درمورد ویزای تجاری ایران مطالعه کنید.

ویزای تجاری ایران

 چرا ویزای تجاری؟

اخذ ویزای تجاری یا همان ویزای شرکتی برای افرادی که با شرکت‌های داخلی ایران مراودات تجاری دارند در نظر گرفته شده‌است، از طرفی دریافت ویزای تجاری می تواند در آینده به اخذ ویزای مولتی یا ویزای کثیرالسفر کمک بسیاری کند.

 چه کسانی می توانند ویزای تجاری بگیرند؟

نکته مهم برای درخواست ویزای تجاری ایران این است که فرد خارجی باید توسط مدیر عامل شرکت یا سازمان، برای ورود به ایران و دریافت ویزای تجاری دعوت شده باشد. با داشتن دعوت نامه از شرکت یا سازمان معتبر در داخل ایران می‌توان برای دریافت ویزای شرکتی ایران اقدام نمود.

  ویزای شرکتی ایران

مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ایران:

1. دعوتنامه شریک تجاری ( حقیقی یا حقوقی )

2. دو قطعه عکس جدید 4*3(تمام رخ، بدون کلاه، عینک تیره و پشت نویسی شده.)

3. اصل گذرنامه معتبر متقاضی با حداقل 6 ماه اعتبار

4. تکمیل فرم مشخصات میزبان

5. تکمیل فرم مشخصات مهمان

6. نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضای رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزای تجاری ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان

7. روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت

8. اسکن صفحه اول پاسپورت

9. اسکن کارت ملی میزبان (دو طرف کارت)

 اگر شما نیز برای شریک تجاری تان به دنبال درخواست ویزای شرکتی هستید با همکاران ما در بخش صدور ویزا تماس گرفته و علاوه بر مشاوره و گرفتن پاسخ سوال‌های خود، تمامی کارهای اخذ ویزای ایران را به ما بسپارید.


کانال تلگرام اسپیلت

کانال تلگرام اسپیلت

اینستاگرام خارجی

شماره تلفن اسپیلت